Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågade Du




Hur vågade Du

ta mina drömmar


Hur vågade Du

ta min glädje


Hur vågade Du

ge mig tårar

i stället

leenden


Hur vågade Du

som jag har älskat mest


Hur vågade Du

döda vår kärlek


Hur vågade Du

döda mig


Hur vågade Du

som jag har älskat mest


Hur vågade Du ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-18 15:13



Bookmark and Share


  Nostalgia for Infinity
känner igen mig så himla väl. inte länge sedan jag var precis där själv, och det är ord som berör och gör ont, rispar i mitt eget minne - mitt eget hjärta. visst... just så kan det kännas.
bra skrivet!
2008-05-19

    Issand. VIP
oj den var fin
2008-05-18

  Carola Zettergren
Ajajaj hjärtats smärta!!!
2008-05-18

  Maria T
Här ligger mycken, mycken smärta i denna dikt
En smärta ända till döds
2008-05-18

  Fånga dagen
starka känslor om kärlek
ibland fattar man inte varför saker blir så svåra
hur vågar denne såra det är fördjävligt anser jag
man kan behandla varandra me respekt det är det minsta man kan begära

Anna-Karin
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP