Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland tror jag att jag är henne..och jag förstår inte

 

det vimmlar av stigar

stegen i skogens labyrinter

blir kortare för varje dag

hoppen blir mindre för

varje dike är större

om man tittar riktigt noga

krymper jag när jag äter

kakorna eller är det världen

som växer

korthusen rasar

tiden - har den börjat?

 




Fri vers av illvette
Läst 548 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 16:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
ja när börjar den?

Härlig text...
2011-08-10

  kirsti j.
å..vad du luras med orden det är fantastiskt..ingenting stämmer det säger emot sig själv och är underbart förvirrande!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

illvette