Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

 

Jag kan inte
hålla reda
på tiden
längre
det

finns

bara

den
tid vi
fick ihop
och den som

är

nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 16:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så levande och sant beskrivet som är själupplevt också för mig.
2008-05-20

  Michaela Dutius
Så ser sorgen ut. Den delar in tiden i ett före och ett efter.
Väl skrivet!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP