Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som doften från din magnolias blomnings



endast den
som sett mangolians knoppande skönhettor
har känt doften av dina kärleks frukter
så svällande i sin mognads

endast den
som känt doften av mangolians liderligheter
har sett saften från din kärleks källa
så svällande i sin längtans

endast den
har läppjat saften
av din mognads längtan









Fri vers av Ronny Berk
Läst 861 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2008-06-05 23:17



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
endast den
som sett mangolians knoppande skönhettor har känt doften av kärleks frukter


_____hm..........ska_ prova_ koncentrera mig på det !!!!!!!!!!!!
2014-04-26

  Inkarasilas
Härlig väta rakt genom, liderligt köttigt vackert, fyj fan fick lust att käka en Magnolia och det kan aldrig vara nyttigt...
2008-06-11

    Noomi
applåderar varsamt till denna ljuva doft..
2008-06-10

  häxanmara
Ja vad kan man säga.



Så innerligt bra...Vackert,ljuvligt,underbart.
2008-06-09

  katt.inc
Passionerad, flödande, härligt saftig dikt och ja, man verkligen nästan drunknar i den. Mycket sinnlig.
2008-06-09

  papessa
överväldigande vackra ord och rader som man drunknar i bokmärker och applåderar
2008-06-09

  Göran P Rödholm
Härlig. Framför allt de två första stroferna är stor njutning att läsa.
2008-06-08

  Annette Andersson
Sensuellt, vackert och full av lidelse och passion... likt magnoliaträdet i full blom! *applåd*
2008-06-08

  karenina VIP
magnolian är en av de vackraste blommor jag vet. varm och skönskriven med den där erotiska undertonen.
2008-06-07

  Ilona _L
Vackert och sinnligt!
2008-06-06

    ej medlem längre
Sensuellt och erotiskt vackert!
Ger applåd.
2008-06-06

    Melona
saftig längtan

blommar i dessa sköna rader;
underbart!
2008-06-06

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och stämningsskildrande-magnolian är ståtlig!
2008-06-06

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-06

  Maria Zena Viklund
kan enkom instämma, vad vore livet utan magnolias skönhet, så vackert alstrat här!
2008-06-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Sensuellt och vackert
2008-06-06

  Bodil Sandberg VIP
Oh helt förlusteligt Ronny..tack för den!!!!!
2008-06-06

    Tea Alex
Vad är skönhettor för något? *funderar*
Fint i övrigt! Känner att jag måste läsa om den...
2008-06-06

    ej medlem längre
Sensuell, sinnlig och erotisk...*L*
Fin!
2008-06-06

  KristinaE
ljuva kärleks rader att drunka i!
2008-06-05

    Erika H
Ljuvligt fagerligt skriven och fullkomligt knoppande i sin längtan.

Vackerhet i full blom.
2008-06-05

  aftermath
ursköna erotiskt laddade rader
2008-06-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fick Du till
en blommande
talande tavla
som flög till oss
likt sommarens
första svala, ingen kan
som Du, med orden vända
och till oss så poetande tala... .. .
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk