Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KILL HIM AND EAT HIM!



min psykolog säger alltid att man
ska hantera jobbiga situationer
med en mogen inställning;

vi kom båda överens om att jag
hanterade problemen med min
pojkvän på ett korrekt sätt -

jag varken skrek eller svor,
jag bara gick därifrån




...efter att ha kastrerat
honom flera gånger om och
låst in honom i garderoben






Fri vers av vetlandaslyna
Läst 818 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-05-18 20:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding
2010-12-25

  Mats Henricson
Det var en metafor DET !!!!
2008-10-29

  Mats Henricson
Det var en metafor DET !!!!
2008-10-29

    Ruffa
Du är ju fruktansvärd! Det gillar vi
2008-09-10

  notsomad
this sister..är rock n roll. ;)
2008-07-06

  Inkarasilas
Var någon som sa, dont mess with the bull if you cant take the horns, rent skiiiiiitprat såklart, vafan med babes som du så är de kapade innan de träffar, hahaha! Go slyna!
2008-05-18

  korpfjäder
Just så ska de skötas, de där svekfulla. Kastrera dem med förnuft bara!
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Ouch!!!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna