Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds ynnest




när jag gick mot öknen


frågade en vän om fåglarna


förstår varandras språk



och



jag gick, gick och gick ...



sedan



såg jag en stor ocean



den djupa oceanen


blev ren och klar



jag drunknade i den


jag dog


men ändå dog jag inte



Guds ynnest kom oväntad ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 549 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-18 20:41



Bookmark and Share


  Maria T
Meningen är att du skall fortsätta skriva bra poesi
2008-05-19

  Elaine.S VIP
Helt underbar
2008-05-19

  häxanmara
Men herregud så bra...
Tankar som berör ...
2008-05-18

  Carola Zettergren
Mycket dramatiskt och vackert!!!
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Sola gratia, syster.
Nåden allena.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic