Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen

 

Min dans med livet

går i otakt och jag vet

inte vem som för




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-18 22:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
berörande och svårmodig.
2008-05-22

  Bibbi VIP
Stegen kan vara stapplande och osäkra men änå rätt det är min erfarenhet.
2008-05-20

  Carl O Andersson
Underbar, och djupsinnig i all sin enkelhet - Men säger ändå så mycket. Förstår inte varför Du benämner den \"senryu\" komisk haiku, då det ligger s mycket allvar i den
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP