Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Sakta

I långsamhetstakt

börjar jag så sakta att

närma mig mig själv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 08:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd och bokmärke.
Jag känner igen mig i detta.
2008-05-20

  LassO
Hm låter \"behändigt\" ;=) det är ju aldrig långt
2008-05-19

    Melona
fin senryu,
det är nog klokt så!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP