Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spegel,spegel på väggen där...,
du lever,du lär...du ÄR...!



Främlingen i mig

Börjar äntligen lära känna
främlingen som i mig bor...

Börjar så sakteliga bli
bekväm i hans skor...

När han ser mig i spegeln
säger han"vet du vad jag tror"

"Jag tror jag börjar tycka
om dig som en bror..."


Sättet han ser på mig
när han säger det...

Får mig inte längre att tvivla
för jag VET...(i min hemlighet)


att han menar det...




Fri vers av Kalle.O
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-19 12:40



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Underbart skrivet..
Jag har en melodi o huvudet när jag läser din fina dikt..Skulle passa bra som en låttext detta!
2008-05-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
DEN KÄNSLAN ÄR SLAGBAR....
mycket bra.....
kb
2008-05-21

  Maria T
Detta var mycket, mycket bra tänkt
2008-05-21

  Modesty73
Jag ser en modig människa som kommit långt både med sin tro och sig själv! Tror på dig : )
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O