Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till Dig lever



Jag dog

men ändå

dog jag inte


för att


Min kärlek

till Dig

lever ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-19 12:50



Bookmark and Share


  Maria T
Störst av allt är kärleken
2008-05-19

  mare VIP
..denna ogreppbara kärlek......lever vidare....i det tysta.........
2008-05-19

  Ilona _L
Mmmm...så känns det!
Välformulerat!
2008-05-19

  Carola Zettergren
Så snyggt poetat!!!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP