Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Gripande kort text om ett övergrepp)


Livet ger och livet tar


Han fick orgasm
Hon fick djupa ärr, öppna sår

Han förlorade sin heder
Hon tappade sin tro och ännu en tår




Hon gav honom, sin tillit
Som tack, fyllde han två glas med sprit

Hon tog ett av glasen, det var allt
Men det fick hon ångra tusenfallt






Fri vers av To
Läst 1003 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-19 13:28



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhh, en liten text med SÅ mycket att läsa även mellan raderna. Ett enda glas med sprit blev början på ett långt helvete - som hon kanske aldrig kan kravla sig upp från helt och fullt. Och det gör SÅ förbaskat ont även inom mig som läsare av din grymt starka text. TACK för läsningen!
2009-06-13

    Pearlan
Aj.. den kändes. Bra skrivet med korta ord och formuleringar!
2008-06-04

  RiJoKu
Så grymt jäkla bra.
2008-05-26

  Lyckohäxan Enediel
Så kort stund av dåligt omdöme...och spåren är satta för resten av livet. Bra skrivet.
2008-05-19

  friheten
Solrig, emn mycket bra beskirvning
2008-05-19

  Carola Zettergren
Bra poetat av dig!!!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

To
To