Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mig själv och Dig



står

tystnaden

längtans eld

tystnaden



Mellan mig själv och Dig

ett \" jag är \"

kämpar med mig



Mellan mig själv och Dig

står

kärlekens eld



Mellan mig själv och Dig

står

tiden

avståndet

smärtan

stoltheten

och

tystnaden



Mellan mig själv och Dig

står

evigheten






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 657 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-19 16:42



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det gav lite mer tyngd åt det för viljan att nå fram till det du längtar till !!! Bra !!!
2008-05-20

  mare VIP
..tystnadens starka känslor...dolda....bra..
2008-05-19

  Maria T
En lång,lång väntan, längtan
2008-05-19

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!!
2008-05-19

  Quasimodo
Kamp i väntan och längtan het i ett nu och evigheten !!!
2008-05-19

  anits VIP
Härlig text
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic