Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir så trött på mig själv ibland, som kärringen mot strömmen! Varför skriver inte jag om kärlek, som de andra små tjurarna, varför ska jag sitta under min korkek och bara glo...?


Varför inte?

 

jag umgås med döden
skriver om åldrande och avsked
annars skriver jag om naturen
varför kan jag inte skriva sensuellt
om den värme varmed förnuftets tyngd sjunker ner i knäna
och gör dem ljuvligt mjuka
om att vätskas och vaggas i njutning
och sköljas av älskogsvågor som tidvatten över sand?
jag vet inte
kanske har jag glömt något?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 18:23



Bookmark and Share


  aol
du skriver härligt morgana du kan fin fin poesi
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger