Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland behövs inga stora ord

 

jag bara vet

 

och det är aldrig det där självklara

som dina blå ögon

de tycks spegla sig i himlen från igår

 

eller ditt sätt att visa kärlek

aldrig som bäst med ord

utan hur du håller om mig i sömnen

 

jag bara vet

 

på sättet du får mig att le

när jag märker att du druckit

ur koppen längst in

så att den inte står oanvänd

 

jag bara vet

 

och jag ler ännu




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 20:58



Bookmark and Share


  Zabina
så fort jag läser något du skriver så får jag en känsla i bröstet, dina ord framkallar något. det är olika känslor varje gång, men de är där... känslorna.

Nu har jag rosa sockervadd runt hjärtat, tack, jag behövde det.
Stor kram.
2008-05-31

  TiVa
så härligt
2008-05-20

    Suz
vackert.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala