Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten att fylla ett tomrum




jag är ett hål
en grop
en avgrund

jag är för djup
för mörk
för annorlunda

men baby, du är som jord för mig

så fyll mig, låt oss bli en


tillsammans blir vi ytliga




Fri vers av pladask
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-19 21:47



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Vilken härlig bild av att bli upplyft! Gillar denna skarpt. Tack!
2009-10-25

  peter markurth
detta är mycket bra..
2009-03-05

  Sara Lundell
Sista meningen gör helheten till ngt perfekt! :D
2008-07-08

  desperado
Tycker särskilt om det oväntade men ändå logiska sutet!
2008-05-23

  Maria T
Fint skrivet.
Tillsammans blir ni tydliga!!
2008-05-21

  Ordregnspoeten
Det här gillar jag. Så underfundigt och fint.

MVH/Kristina
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

pladask