Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som inte vågar stå för det som sägs....


Ordsprutande drake


Eldsprutande drake,
fräsande ut fula ord,
ynkrygg och krake,
munnen med svavel smord,
spottar och fräser,
för feg att för sitt ord stå,
och förklara varför motviljan jäser!
Jag vägrar att för dig gå på tå!
Ger dig nu chansen
ta hedern tillbaka
så kan du bli en människa sen
med kurage och axlar raka


Så ge mig nu förklaringen
eller ta dina ord tillbaka!





Fri vers av Nic
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-06-27 13:18



Bookmark and Share


  johii
Varför skulle man vilja kalla sig man? stänga in sig i en könsroll?
Nej, tacka vet jag att vara människa, med all frihet det innebär :)
nu ska jag köpa grönsaker!
2005-06-27

    Göte Holmlund
Lysande, drakar borde man sy ihop ändtarmen på och mata m jäst & purex, ingen ska tvingas att gå på tårna särskilt inte andras
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic