Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kittlan

du berättade om din lägenhet
och ritade ut planlösningen med dina fingrar på min mage

jag tänkte på annat just då

men jag älskar ditt kök
till vänster om badrummet om jag minns rätt
det kittlades




Fri vers av Gronia
Läst 471 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-19 22:16



Bookmark and Share


  aol
gillas äs min dikt älska
2008-08-11

  thyra
Gillar också din underbara text. Fint och känslosamt!
2008-06-29

    Glittra G
Me like! Jag känner mig nästan tjatig :o), men faaaan vad jag gillar ditt sätt att skriva och berätta på. Du är sjukt duktig!
2008-05-21

  Claes Eliasson
När jag läste raderna \"men jag älskar ditt kök
till vänster om badrummet om jag minns rätt\"
kunde jag inte tänka annat är att du syftade på snusk... Men så förvånar du med \"Det kittlades\". Mycket bra! det här tyckte jag verkligen om!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Gronia
Gronia