Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New and improved Ella?









Har aldrig varit så lycklig som nu
är en helt ny människa, ny kvinna


New and improved human Ella


Varför ångrar jag då natten med honom


och honom





och kanske med honom också



New and improved woman Ella

lät dig gå



Ångrar inget så mycket som det


att jag inte såg dig le på natten


och



du kittlade min mage

men



jag kände inte

inget



Hade ju bestämt mig


var ju

new and improved






idiot

Ella




bad dig inte stanna







Fri vers av darque
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darque
darque