Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbarn

Vill du lära något av Farmor
...Sissel
så skynda medan tid är

vill du höra om gamla tiders
...visdom
så kom medan jag finns här

...att ge.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-20 08:03

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Mjuk o känslosam text,med en skön å följsam rytm.Trevligt!
2008-05-20

    ej medlem längre
Ja, det känns att mycken gammal kunskap går förlorad och en hel del av den nya som kommer till kan bli ännu mer kortlivad.
2008-05-20

  Michaela Dutius
Stämningsfylld och viktig
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP