Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett enda ögonblick inte ens det kanske
nej mycket mindre




mörkerglimt

 

 

 


där

i släggans slag
sprack upp
en nyväckt
gnista

röjde smedens grova
drag

osläckt
mörkret slant mot mannens kind

ett minne
mindre

än

ett andetag

 

 

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~