Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Salig röra skulle min mor ha kallat mitt hem just nu
Varje morgon nya föresatser och innan kvällen har tagit slut
har jag rört till det på nya ställen fast min intention är den motsatta



Vårdkris

senryu 

 

 

Vårt lands vårdkris spred

sig med vindens hastighet

satte frö hos mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 09:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det måste bli värre innan det blir bättre vet du!!
2008-05-22

  Gunilla VIP
ogräslik spridning
smittan nått även hit
finurligt diktat
2008-05-20

  Bibbi VIP
Exakt som för mig det Du skrev ovan dikten men stämmer mycket väl väl på vårdkrisen. Man kan ju tycka att där finns så många som skulle kunna rätta till det hela men inte gör. Alla kan väl inte vara utbrända som Du och jag? Alltså inget att skylla på ändå fungerar det inte.
Applåd!
2008-05-20

  korpfjäder
vårdkrisens rankor
lättrotad brer den ut sig

frukten smakar beskt
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP