Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 september

Floden av tårar försöker spola
bort bråtet och blodet.

Floden är skapad av flera
miljoner människors sorg.

Att ett datum och en månad
kan lamslå nästan hela världen
är otroligt hemskt.




Fri vers av Gamen
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 09:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte mig.
Jag har aldrig sörjt dessa människor.
Skall man sörja dem extra för att de tillhör herrefolket?
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Gamen