Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro vad du vill så länge du bara vet att det är en tro och inte tvingar in samhället i din religions förtyckande värderingar.


Det viktigaste


Det viktigaste för mig, är inte att du tror att jag existerar
Utan att du tror på kärleken och vill leva med den

Vad tror du är viktigast för din Gud?




Fri vers av To
Läst 1139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 11:07



Bookmark and Share


  * Ammi *
kärlek .. oavkortat
2008-05-27

    ~maria~
ja de tror jag också på! allt som betyder ngt! kärlek
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

To
To