Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runt runt runt i cirklar


ibland dyker det upp en oanmäld dag
utan mål och mening, ljus eller lust
när det ändå är suveränt att sitta vid ett fönster
och iaktta bladens luftburenhet.

var förvaras såna dagar när de är bannlysta?




Övriga genrer av adina
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adina
adina

Mina favoriter
Orden bakom orden