Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång

 

Idag
ska jag städa
och laddar upp
med diverse
tillbehör
och

gott
humör därtill
men efter en stund
inser jag att jag
istället har rört
till hemmet
mer

och
som resultat
kom endast min
trötthet och mitt
missmod över
oförmågan
jag ser

trött
sätter jag mig
ner och begrundar
den nya förödelsen
och där sitter jag
och vet varken
ut eller in

som
ett brev på posten
kommer sorgkänslorna
igång och jag ser min
belägenhet på nytt
och ensamlivet
blir ännu
mer

ensamt
i denna eviga
rundgång som
inte verkar ha
något slut




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 12:45



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
...och för vem städar jag?
Igenkännande dikt.
Aldrig går det så lätt
att städa som när
besök väntas.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP