Min hjärna har blivit så trött och seg
Just nu yttrar det sig mest som
brist på strukturering

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjärna har blivit så trött och seg
Just nu yttrar det sig mest som
brist på strukturering




Hjärnbrist

 

allt i en enda röra

allting överallt

hallå

hjärnan var

är du

 

och
jag
hinner
tänka

kommer det
någonsin

att bli

bättre




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 13:05



Bookmark and Share


  Jojo
Tillståndet känns väl igen!
Med din \"röriga\" text får du snyggt fram känslan av trötthet och förvirring.
2008-05-22

  Michaela Dutius
Ibland är tröttheten sån att allt kastas omkring- men det kommer dagar av sortering.
Väl diktat!
2008-05-22

  NågonAnnans
Precis så kan det kännas när hjärnan blir seeeeg oftast av för mycket turbulens...kul skriven text det här där man blir yr på riktigt av att läsa *S*
2008-05-20

  Gunilla VIP
Härligt och humoristiskt
beskrivet hjärnsläppsmödorna......
Jo, det blir bättre med tiden
och lugnet....
2008-05-20

  Bibbi VIP
Så undrar jag också just nu?
Ett otroligt bra beskrivet tillstånd som jag känner igen.
Applåd och bokmärke.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP