Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medan månen söker

 

stanna här när mörkret faller
sök orons tröst i mina ögon
vaka över mig i vakttornet
läk kärlekens sår en stund

medan månen söker stjärnors hemlighet





Fri vers av kath
Läst 1322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-27 16:42



Bookmark and Share


    BrokenHearted
ååh så vackert du skriver.. man riktigt kippar efter andan. känner att man lever!
så fint !
2005-07-07

    Idun 1
Jag tycker mycket om denna lilla dikt speciellt den sista raden...
2005-06-30

  Hans w-art Westlund VIP
min favoritrad; medan månen söker stjärnors hemlighet
2005-06-29

  Hans w-art Westlund VIP
...en vacker dikt med ett värdigt avslut...
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath