Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synd är även sådant man INTE gör tyvärr...


Goda intentioner

Trots goda intentioner
syndar jag var dag
Inte i stora portioner
men av alla de slag...

Inget av ont uppsåt
försöker mitt bästa
Synda är inget svårt
Oops,där kom nästa...

Fel på motivationen??
Nä,inget fel på mig
Snarare illusionen
av ett syndfritt liv i sig...

Hur jag än bär mig åt
så syndar jag ändå
Gode Gud...,förlåt!!
det liksom bara blir så...

Till ditt stora förtret
gav du mig fri vilja
men inte kapacitet
att på rätt & fel skilja...(eller gäller det bara mig?)




Fri vers av Kalle.O
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 15:15



Bookmark and Share


  Della K
Hahaha...

Hon känner igen sig. ;)

Mysiga är dom ofta... synderna.

Kram
2008-05-23

  Maria T
Därför att vi är ofullkomliga
sände Gud oss sin Son
vår Frälsare
2008-05-21

  Rolfsdotter
Varm text om hur svårt det är att göra rätt, kram Backsippan
2008-05-20

  genni VIP
Finns ingen människa som är perfekt, är det någon som \"vågar\" att kasta första stenen.... jag tror inte det, så vi är nog många som syndar lite varje dag. :)
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O