Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inser du inte att fysisk död inte är verklig död



för


Det är värre

att leva

och

ändå

vara död inuti




Jag vet det

för att

jag dog

för länge sedan








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 798 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-20 15:27



Bookmark and Share


  mare VIP
..att existera....men inte vara levande....så kan det vara ......
2008-05-20

  Quasimodo
Stark och talande för den känslan här, levande död !!!
2008-05-20

  Inkarasilas
Zombie med döda svarta ögon, gah det är vidrigt. Mycket snygg dikt.
2008-05-20

  stella
Exakt, som att vara vara livmoder åt en parasit!
2008-05-20

  Carola Zettergren
Rysansvärt..men så kan det kännas!!!Bra poetat!!!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic