Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet grått hus

jag är ett litet grått hus
mitt i vinden
min röst är genomskinlig
inte ens en tromb kan upptäcka den

vore jag istället röd
skulle jag vara dämpad
och skygg, ett steg mot
skymningen
jag skulle försöka gömma mig
bland andra nyanser

per definition
målas huset aldrig om
det slickas grönt av vågorna
men det bottnar
rötter skjuter ut och
förankar sig




Fri vers av mezelis
Läst 657 gånger
Publicerad 2005-06-29 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mezelis