Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forsvals

 

I lin klär jag gyllene kropp för sommaren

stiger ner i älven och låter stenarna

samlas runt mina fötter

de renar mer än själen

 

en vindpust och ett kast

i ögonvrån  ser jag näcken sätta sig

tystnad mellan forsarna

 

skönheten räcker inte till

ljudet trasar mina sömmar

och jag faller

 

ton för ton

ett steg närmare älvors dans




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 19:48



Bookmark and Share


  glittertindra
vackert... känner vattnet strömma över fötterna här och tonerna lindas runt mig.... förtrollande...
2008-06-19

    Trast
Jaget uppgår till naturen? Både vackert och skrämmande.

Skall det stå \"De renar mer ÄN själen\"?
2008-05-20

  thyra
Jag får en skön känsla av dina ord. Vackert!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson