Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var på svetskurs i helgen




skapande glöd

Det glöder mellan mina fingrar

när lågan har tänts

fogar samman materialen

skapar

 

Jag är ett med flödet

blåaste ljus

skyddade ögon

det sveper en gnista som landar

 inuti

 

jag växer




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 19:53



Bookmark and Share


  Cris
Vilken fin dikt det blev av det du varit med om.
Låter som en kul kurs.
2008-06-19

  glittertindra
svetsandets konst är svår, ett riktigt hantverk...
2008-06-19

    JJ VIP
Äntligen! Jag har bara mött en poet till här innan som kan hålla i ett svetshandtag! Gillar din kunskap och dikt! Mvh. JJ.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson