Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saknar inte kossan förrän båset är tomt...


Det är försent

 

Jag såg din blick

på långt håll

 

någonstans ville jag ha det så

 

det var mitt mål

 att åter se åtrå i dina ögon

 

Du försökte skämta

om att du kanske har en chans

ännu

 

för att i nästa stund visa

din dotters foto

och prata om era husproblem

 

Vad enkelt livet var då när vi kysstes i din soffa

 

Du sa att du kanske har några poäng

på honom

min kärlek

och jag skojade tillbaka

 

men när din blick blev allvarlig

och du sa att du ångrar dig

varje dag

att du släppte mig

 

då var det inte roligt längre

 

Jag ville känna din åtrå igen

men bara för att kunna säga

 

det är försent




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 19:58



Bookmark and Share


  TiVa
Ja, när de väl kommer på att de skulle uppskattat en mer... då är det så dags! :) Rätt åt honom tycker jag! :)
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Ja, dessa behov som vi har som bara krånglar till det för oss...
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala