Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns Du ...



den där dagen

när

jag föddes och dog

samtidigt


Jag var lycklig utan gränser .......


Jag hade aldrig

någonsin känt

den här känslan

förut

i mitt liv


Med glansiga ögon

och

darrande händer

försökte jag förklara lyckan


Minns Du ...


eller

har Du glömt

det









Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 602 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-20 21:43



Bookmark and Share


  Havsbris
bravo!

i kärleken eller kriget
dör samt lever man...

de känslor och situation
beskriver du så smidigt och
enkelt men som gör en
att tänka på det mellan
raderna...

läs- och tänkvärd!!
2008-05-21

  Quasimodo
Så mitt i känslan för det som var, allt bevarat och evigt, sedan i frågan om man delat samma och lika, värdet och känslan för det!!
2008-05-21

  Nasrin
VACKERT!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic