Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda mot lukt går inte.

Det kommer krypande
Samma gamla kletiga klängande
En veckas uppehåll
Varje gång

Kan nästan lura mig sjäv
Att de aldrig funnits

Men när natten kommer
Kan jag inte blunda
Ingenting går att förtränga
Nästan

Ingenting här.

Och jag vill varje gång
Skrika

Vill ingen komma till mig inatt
Rädslan luktar illa
nu

finns det
finns det
finns jag?




Fri vers av bonnilie
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 21:59



Bookmark and Share


  Noomie
Vi finns.
Och jag har kramat dig,
jag glömmer det inte.
Och jag glömmer inte dig,
för jag har känt din existens
mot min.

<3
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

bonnilie