Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärntårar

Lilla krake
Änglarna gråter
Ser du det
Dom sitter
Där uppe
På alla stjärnor som lyser
Och glitter tårar faller

Dom gråter för att världen
Dog igår
Hela jorden blev svart

Vännen
Vi känner inte varandra
Men i mörkret här
Blir det lätt
Så ensamt

Döda lilla ungen
Gör det något
om jag prata
Lite tyst med dig

Världen försvann
Igår och
Änglarnas ögon
Är alldeles röda.




Fri vers av bonnilie
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 21:59



Bookmark and Share


  Fiia
jag blir alldeles varm på något sätt när jag läser den hära texten.
så himla fiin att jag inte vet vad asså. :)
2008-08-13

    Suzylu*
Åhh.. den här är asfin särskilt raden:

Dom gråter för att världen
Dog igår
Hela jorden blev svart

den måste jag bara bokmärka :O
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

bonnilie