Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill att det ska vara du.

Kan du komma och
Skjuta skallen av mig ikväll
Mina armar lyder inte längre
Kan inget själv

Och du sa
Du skulle göra allt för mig
Stämmer det än?

En sista sak för mig

Snälla ikväll
Mörkret kommer snart smygande
Vi kan springa in
Bort i en stor skog

Ingen får veta
Att det var Du
Som sköt

Älskade Älskade
Dina ord klingar ännu
Inuti mitt huvud

Du lovade
Så kom




Fri vers av bonnilie
Läst 353 gånger
Publicerad 2008-05-20 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bonnilie