Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så mycket mer än bara knoppar som brister


och jag grät i duschen när du gick
visste att nu var allt
annorlunda och

så blev du min sorg

ibland känns det så tomt
och jag vill inte andas mer
ikväll för

det gör ont




Fri vers av cohen
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 22:24



Bookmark and Share


    Maria Malm
Känslan av en sorglig förändring väl förmedlad.
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen