Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ska veta att jag fortfarande tänker på dig, H. Du var något speciellt.


Minnet av H

Jag minns när vi träffades -
för första och sista gången

Nakna kroppar efter ett glas rött
Jag behövde inget mer, jag var hög på Din aura
Lycka på en balkong, full med cigarettrök
Det var Du och jag

Ingenting annat existerade
Det enda som fanns var
vi, vinet, glädjen och de mörkblå lakanen

Två nätter var allt vi fick
Två underbara Uppsalanätter
en lägenhet i universum

Du var allt jag någonsin letat efter
Mannen Gud äntligen sänt mig

I ett badkar på andra våningen
lutade jag mig mot Ditt bröst
det kändes tryggt
Du sade någonting vackert jag inte kan minnas

Jag älskade Dig, de två nätterna vi fick tillsammans
Varken mer eller mindre
Två nätter -
sedan var det ett minne blott
Jag tror Du njöt lika mycket som jag




Fri vers av Elin F
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-20 22:30



Bookmark and Share


  Josbol
hjälp, du skriver om exakta saker jag är med om.
värst vad man kan se likhet i andra.
Fint skrivet!
2008-08-17

    papillon
Så underbart att någon enstaka människa på denns sajt kan beskriva två underbara nätter som två underbara nätter utan att det utmynnar i allmänt ynkande - en tonsättning till dena varma test anbefalls å det livligaste. Applåderasd och spara.
2008-05-20

    papillon
Så underbart att någon enstaka människa på denns sajt kan beskriva två underbara nätter som två underbara nätter utan att det utmynnar i allmänt ynkande - en tonsättning till dena varma test anbefalls å det livligaste. Applåderasd och spara.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F