Tack Bibbi, till dig och din bror

Spiklådan är en metafor (svansviftaren heter Olga, bilden är tagen av mig)

 

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Bibbi, till dig och din bror

Spiklådan är en metafor (svansviftaren heter Olga, bilden är tagen av mig)

 


Spiklådan

Utmattad hjärna
fullkomligt slut

En låda spik i
väntan på sortering

Börjar lägga upp
i högar

Inga tankar
bara spik

Timmarna går
spikhögarna växer

Det funkar ju
bra det här

Ska bara hämta
olika lådor för olika spikar

Glad svansviftande
hund stormar in

Allt arbete
förgäves

Men DÅ visar det sig
att det finns krafter

Vi tar det från början
och lägger ner alla

spikarna
i snygga
rader
direkt ner
i de nyss
hämtade
lådorna




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-20 23:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart bra poetat av dig!Grattis till placeringen!!!
2008-05-22

  © anakreon VIP
Månne det är det som kallas \"att slita hund\"?!
2008-05-22

  Michaela Dutius
Om och om igen...en glad hund som avbryter--det är en bild av livet.
2008-05-22

  Ilona _L
Ha,ha,ha!
Man kan väl inte bli arg på en glad hund?

Sättet du tänker \"nytt\" då, gillar jag skarpt!
2008-05-21

  * Ammi *
ja du .. härlig text! och visst inser man i händelsens centrum att det lönar sig inte att bli arg ..
tack för den!
2008-05-20

  LassO
är de svensk spik eller do you spik english?
2008-05-20

  Bibbi VIP
Å, Ulla, ingen skriver som Du.
Du är min absoluta favorit.
Ingen får mig att skratta som Du
t o m åt allvarliga saker kan jag inte låta bli att skratta när jag ser humorn i det Du berättar...
Klar applåd och bokmärke!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP