Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är Blå

 

Bakom stjärnorna

föds åtrån

när jag silar din själ

mellan mina fingrar

och smeker ditt ljus

Jag fylls

av ditt ljuva väsen

som

färgar mina ögon

blå

Där tankar vilar ut

stillar du min hunger

ger mig näring

älskar med månen

Bakom stjärnorna

bygger mitt hjärta bo

av viskningar i natten

som i dagen blir musik

Kärleken är Blå...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 801 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-05-20 23:22



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mmmmm...... Vackert!! : )
2008-09-26

  Quasimodo
Skön rytm och gung hela vägen, ger en fin känsla i det att dela och var i det nära och närmaste !!!!
2008-05-30

  micke marin
Och alla står dom uppradade.. men det är lätt att förstå varför, med en sådan kärleksdikt.
2008-05-24

  Thommy
Fint poetat.
2008-05-24

  Thurizas
och aldrig har jag gillat blått, förens nu!
2008-05-21

  Stjärnregn
Å vad bra!!!! Otroligt flyt och harmoni... vackert vackert vackert!
2008-05-21

  Elaine.S VIP
Uppslukad i din underbara kärlekshymn....blir jag, och ser blått..ljuvligt:)
2008-05-21

    Lindizz
Vacker text om kärlek, härligt poesiflöde. Kanon!
2008-05-21

  Havsbris
håller med de andra,
du sätter rätta ord, färg
och känsla på det som
inte kan beskrivas, ses,
bara kännas...

Kärleken är blå och hela
palleten... ;o) i dina
händer blir konstverk!!

av det blå...;o)
må kärleken vara med dig
alltid!
2008-05-21

  Lejonhjärtas poesi
Du målar kärleken i ord så vacker precis som kärlek är, himmelsk och större än oss själva, njut av livet lyckliga du!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du