Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mitt barn, någon gång i famtiden


morgonstjärna

Du får se en morgon stjärna
om du kämpar mot 1 natt
Du får se hur värden vaknar
och kärleken den växer stark

Jag vill alltid vara nära
om du väx upp en mörk natt
Kärleken till dig du väna
växer sig så välding stark

O du kära lilla stjärna
du får se hur värden gror
du får se en morgon stjärna
efter natten mörk och stor

Du får se hur värden vaknar
du får se en morgon dag




Fri vers av silwermoon
Läst 595 gånger
Publicerad 2005-06-27 19:59



Bookmark and Share


  Kiina
Nu när du givet den här en förklaring så blir den såå mycket bättre! Så mycket kärlek et barn kan ge!
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

silwermoon
silwermoon