Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörliga smärtpunkter

 

de flyttar
runt

lite
överallt

smärtpunkterna

står
inte
still

är
inte
förutsägbara

letar
strategier
och

den
hittills
bästa

att
inte
vara

beredd
blev


glatt förvånad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-21 07:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det är en bra strategi annars tar man ju ut eländet i förskott...och får ändå ta det när det kommer
2008-05-22

  * Ammi *
ja jag vet .. man får jaga dom jäklarna ..
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP