Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn

Turisten gråter
asfalten föder bubblor 

sommarregnet störtar




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-06-27 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic