Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn II

Stålblågrå tårar
studsar enerverande


på mitt fönsterbleck




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-06-27 21:29



Bookmark and Share


  Molle
...mm har funderat på detta. Himlen som gråter...
2005-06-28

  Hans w-art Westlund VIP
...knackar försiktigt i sommarnatten - också...
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic