Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro mig inte

Tro mig inte när jag säger...

Se inte på mig när jag säger...

Var inte nära när jag säger...

Vänd dig bort

och gå

ifrån mig

Kommer att såra

så tro inte på mig när jag säger...




Fri vers av Spir@
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-21 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@