Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄR



In i mitt öga går bilden av dig
In i mitt öra går ljudet av din röst
In i mitt hjärta går du




Fri vers av Therés
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 19:33



Bookmark and Share


  friheten
Väldig vacker skriven
2008-06-17

  swimsus@gmail.com
Så fiiin, så klockren och så underbart beskrivet med så få ord!
Det här gjorde du bra!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!