Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är förbjudet för mig för alltid




Där jag är född

har Allt ett hjärta

har Allt en själ

har Allt en betydelse



Där jag är född

gör mindre ont



Där är smärtan lättare

att bära



Här

är ingenting vackert

som Där


inte ens solen


Här

är ingenting vackert

utan Dig


men


Där jag är född

är

förbjudet för mig

... för alltid ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 600 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-21 19:55



Bookmark and Share


  J A Nicander
Så svårmodigt vackert och omöjligt!
2008-05-22

  dalida_bl
Tack för den fina tankegång....
\"Där jag är född

gör mindre ont\"

............säger du min vän.....du är sååååååååå go....

Kram /Dalida
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic