Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad A


Men dina läppar ler

Du står framför mig
Med kläder på, helt fullklädd
Ditt hjärta är stängt
troligen av rädsla
Men dina läppar ler

De kysser
Underbart
Av kärlek, faktiskt

Du har ett skal av guld, älskling
Omöjligt att krossa
Jag vill in, in till dig
Håll om mig i natt

Och resterande 364 nätter
det kommande året har att bjuda på

Vi vill så gärna
Jag ser begäret och kärleken
i dina ögon
Men hur älskar man med en sten

Och hur glömmer man något
som aldrig existerat?




Fri vers av Elin F
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-21 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fruktansvärt frustrerande situation.
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F