Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev livet min vän - tiden går ...




Tiden går ...


Värdesätt vartenda ögonblick


och

värdesätt det

ändå mer

när Du delar det

med en person

som betyder mycket

för Dig


så mycket

att

Du just delar din tid

med denna person


Och

tänk på

att

tiden inte väntar

på någon


därför

Lev livet

min vän


Tiden går ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 606 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-05-21 22:55



Bookmark and Share


  J A Nicander
Jag är förälskad i ditt sätt att skriva tös! WOOOOW!!!!! Så jäkla vackert.......
2008-05-22

  Ilona _L
Jo...och nu blev jag stressad - igen!
Nej , jag skojar bara!
Jättefint beskrivet!
2008-05-22

    Mr.painter
Jättbraaa dumt att tiden går bara hehe braaaa text
2008-05-22

  Quasimodo
Levnadsklokt och sant i det som är här och nu !!!
2008-05-22

  Lena K Nilsson VIP
Tänkvärt och fint!
2008-05-22

  Havsbris
tiden kommer och tiden går...

viktigaste är att leva, bara
det... inget mer komplicerad
än det... ;o) och så klart,
om möjligt inte ensam!!

du är utopias bestseller ,o)
2008-05-22

  Havsjungfrun
Bra text och fin.
2008-05-22

  Slagord
Som sagt, det kommer en dag i morgon också..Tiden väntar inte på den som ramlar.


Fin text
Fint skrivet
Helt klart något att ta del av
2008-05-22

  friheten
Stämmer bra!
2008-05-22

  anits VIP
vackert tänkvärt
insiktsfullt
2008-05-21

  Carola Zettergren
Mycket bra och mycket sant poetat!!!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic